Bizományos értékesítés

bizomanyos_ertekesitesTeljes körű ügyintézésünk során levesszük az ügyintézéssel járó terheket az Ön válláról. Idegen érdeklődőket nem kell saját otthonában fogadnia. Tisztán tartjuk, bemutatjuk az érdeklődőknek autóját. Kérésre fedett helyen tároljuk az eladni kívánt gépjárművét. A gépjármű állapotfelmérését és a piaci árak figyelembevételét követően ajánlatot teszünk a gépjármű reális eladási árára, hogy Ön rövid időn belül pénzéhez jusson.

 

Miért döntsön a bizományos értékesítés mellett?

Miért döntsön a bizományos értékesítés mellett?A gépjármű eladás nem tartozik az egyszerű feladatok közé, főleg, ha magánúton szeretne túladni autóján, ugyanis az érdeklődőkkel történő állandó kapcsolattartás és a hirdetés kezelése időt és energiát vesz el a fontosabb hétköznapi teendőktől. Ha szeretne gazdálkodni az idejével és igazi üzletemberekre bízná gépjárműve eladását, döntsön a bizományos értékesítés mellett!

A bizományos értékesítésnek köszönhetően Ön időt és energiát spórolhat meg! Kollégáink minden terhet levesznek a válláról, ami az autó eladásával kapcsolatos, így az érdeklődőket is mi fogadjuk, illetve vonzóbbá tesszük az ügyfelek számára autóját, ezért jóval hamarabb adhat túl korábbi gépjárművén!

A bizományos értékesítés során mindenben segítő kezet nyújtunk, kezdve a gépjármű reális árának megállapításától az adásvétel lebonyolításáig! Könnyítse meg helyzetét, keressen minket bizalommal! A minőségi szolgáltatást garantáljuk!

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 (48) 525-176
Email:
trixonautohaz@gmail.com