Szerviz

Tapasztalt, lelkiismeretes szerelőcsapatunk és korszerű műhelyünk segítségével gyorsan és magas színvonalon oldjuk meg problémáit

 

23 MjAxMS0wNi0wMi0xNjIzLTAyLUpDVC5qcGc=Négy beállásos – a legkorszerűbb berendezésekkel és hitelesített műszerekkel felszerelt – műhelyünkben 6 tapasztalt szakember dolgozik, akik igényes, gyors és precíz munkát végeznek. Valamennyien kiválóan képzettek, és folyamatosan követik a technika fejlődését. Cégünk több alkatrész értékesítő nagykereskedés partnere, így nálunk egyedi igényeinek megfelelő minőségű és árú alkatrészekből válogathat. A megrendelt alkatrészek pár órán belül megérkeznek szervizünkbe, hogy Ön minél hamarabb visszakaphassa autóját!

 

Szerviz szolgáltatásaink:

 • műszaki vizsgáztatás környezetvédelmi felülvizsgálattal
 • műszaki vizsgára való felkészítés (díjtalan hibamegállapítás)
 • személygépkocsik, valamint kistehergépkocsik szakszerű javítása: fék, futómű, sebességváltó, motor, kuplung
 • időszakos szervizek elvégzése (olaj-, vezérléscsere, stb.) rövid határidővel
 • gumiabroncs szerelés, centírozás
 • lézeres számítógépes futómű állítás
 • motordiagnosztika, hibakód kiolvasás
 • klímaberendezések töltése, fertőtlenítése, javítása
 • fékhatás mérése (személygépkocsik és kistehergépkocsik)
 • fényszórómagasság-állítás
 • alkatrészek, akkumulátorok beszerzése akár 1órán belül!

 

Komplett szervizszolgáltatás a Trixon Autóházban!

Komplett szervizszolgáltatás a Trixon Autóházban!Olyan autószervizt keres, ahol teljes körű szolgáltatásokkal állnak rendelkezésére? Gondolta volna, hogy létezik olyan hely, ahol egyszerre intézheti az autóátírást és a gumiabroncsok centrírozását? Ha ellátogat hozzánk, mi igyekszünk megoldást találni minden problémájára!

Közeledik a műszaki vizsgáztatás ideje? Adja le nálunk a vizsgához szükséges adatokat, és mi minden fontos nyomtatvánnyal kapcsolatos adminisztratív teendőt elintézünk! Kompletten átvizsgáljuk járművét, a futómű beállításától kezdve a gumiabroncs szereléséig mindent ránk bízhat! Motor diagnosztika során megállapítjuk, hogy autója megfelel-e a hatályos környezetvédelmi jogszabályoknak. Műszeres méréssel annak is a végére tudunk járni, hogy gépjárműve milyen összetételű káros anyagot bocsát ki, hiba esetén az Ön kérésére minden elégtelenül működő alkatrészt kicserélünk vagy megjavítunk. Az állapotfelmérő vizsgálat eredményessége után kezdődik el a gépkocsi tényleges műszaki vizsgáztatása. Ennek végeztével elviheti autóját, és tovább róhatja vele az utakat!

Döntsön Ön is a legpraktikusabb megoldás, a komplett szervizszolgáltatás mellett, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Autóklíma töltés és fertőtlenítés!

Autóklíma töltés és fertőtlenítés!A saját autóját mindenki szereti felszereltetni különféle extrákkal, amikkel komfortosabb, kényelmesebb lesz az utazás. Ezek közé a kiegészítők közé tartozik az autóklíma is. Az autóklímában azonban csak akkor bízhatunk, ha nem hanyagoljuk el! A hűsítő élmények helyett könnyen negatív tapasztalatokkal lehetünk gazdagabbak, ha nem törődünk kellőképpen például az autóklíma fertőtlenítésével!

Az elhanyagolt, koszos autóklíma ugyanis számos módon veszélyezteti az egészségünket, miközben csupán egy kis hűsölésre vágyunk! Ilyen rizikó a legionella, a nátha, tüdőgyulladás, kötőhártya gyulladás és a reumatikus panaszok. A klímaberendezés járataiban megtelepedő kórokozók előbb-utóbb a szervezetünkbe kerülnek, és súlyos panaszokat okozhatnak, de mindez elkerülhető az autóklíma fertőtlenítésével!

Az autóklíma fertőtlenítése mellett autóklíma töltésről is gondoskodunk, így egész évben biztonságosan használhatja autója klímaberendezését! Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és mi gondoskodunk arról, hogy az Ön autóklímája is mindig kifogástalan állapotban legyen!

 

A futómű beállítás fontossága

A futómű beállítás fontosságaA futómű feladata, hogy az úton egyenesben tartsa az autót, hogy segítsen a sofőrnek a könnyebb irányításban. Abban is szerepe van, hogy a kanyarodásnál biztonságosan forduljon a jármű, illetve a gumiabroncsok jobban tapadjanak az úthoz.

Ennek a részegységnek évente legalább egyszer elengedhetetlen az ellenőrzése, és ha szükséges, a futómű beállítása, mert ha rosszul van beállítva, azt az autó, illetve a kerekek sínylik meg. Mik a jelei a rosszul beállított futóműnek? Egyértelmű intő jel a gumiabroncsok jellegzetes kopása, az, ha vezetés közben a jármű oldalra húz, ha egy pillanatra levesszük a kezünket a kormányról, de az is a hibásan beállított futóműre utal, ha fékezéskor az autó nem tartja magát egyenesben.

A pontos és rendszeres futómű beállítással több előnyt is nyer az autós, mert így nem kopnak a kelleténél gyorsabban a gumik, nem megy tönkre a gömbcsukló és a csapágy, valamint nem kell amiatt balesettől tartania, hogy az autó nem reagál elég gyorsan az irányváltoztatásra!

Keressen minket minőségi és megbízható futómű beállításhoz!

 

A gépjárművek felkészítése a jó időre

A gépjárművek felkészítése a jó időreVéget ért a tél, így az autónkat is fel kell készíteni a jó időre, hogy alkalmazkodni tudjon a megváltozott időjárási körülményekhez. Egy alapos gépjármű felkészítéssel biztonságban indulhatunk el minden nap, és az autónk sem szenved majd hiányt semmiben.

A jó időre történő felkészítés egyik alapvető feladata a téli gumiabroncsok lecserélése nyári gumikra. Ezt minden autós tudja, de ezen kívül is akadnak még teendők. A téli utak, a különféle téli termékek használata az autón is nyomokat hagyhat, így szükség van egy teljes átvizsgálásra, illetve teljes alvázmosásra, tisztításra is. A klíma, az olajszűrő, vagy a levegőszűrő, a hűtő-, a fék- és az ablakmosó folyadék cseréje, feltöltése, illetve átvizsgálása sem maradhat ki a gépjármű felkészítéséből! Ezzel biztosíthatjuk a jó levegőt, komfortot és megbízható működést! A kátyúk igénybe vehetik a futóművet és a lengéscsillapítót, tehát ezeknek sem árt egy alapos átvizsgálás, illetve beállítás.

Keressen minket gépjárműve felkészítésével kapcsolatban elérhetőségeinken, és vágjon neki a jó időnek kifogástalan állapotú autóval!

 

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 08.00 – 17.00 h

Cím: 3780 Edelény, Szentpéteri út 017/12

 

Bejelentkezés:

Szerviz: +36 (48) 346-041

Kégl Zsolt ügyintéző: +36 (30) 846-79-19

e-mail: trixonautohaz@gmail.com

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 (48) 525-176
Email:
trixonautohaz@gmail.com