Szerviz

Tapasztalt, lelkiismeretes szerelőcsapatunk és korszerű műhelyünk segítségével gyorsan és magas színvonalon oldjuk meg problémáit

 

23 MjAxMS0wNi0wMi0xNjIzLTAyLUpDVC5qcGc=Négy beállásos – a legkorszerűbb berendezésekkel és hitelesített műszerekkel felszerelt – műhelyünkben 6 tapasztalt szakember dolgozik, akik igényes, gyors és precíz munkát végeznek. Valamennyien kiválóan képzettek, és folyamatosan követik a technika fejlődését. Cégünk több alkatrész értékesítő nagykereskedés partnere, így nálunk egyedi igényeinek megfelelő minőségű és árú alkatrészekből válogathat. A megrendelt alkatrészek pár órán belül megérkeznek szervizünkbe, hogy Ön minél hamarabb visszakaphassa autóját!

 

Szerviz szolgáltatásaink:

 • műszaki vizsgáztatás környezetvédelmi felülvizsgálattal
 • műszaki vizsgára való felkészítés (díjtalan hibamegállapítás)
 • személygépkocsik, valamint kistehergépkocsik szakszerű javítása: fék, futómű, sebességváltó, motor, kuplung
 • időszakos szervizek elvégzése (olaj-, vezérléscsere, stb.) rövid határidővel
 • gumiabroncs szerelés, centírozás
 • lézeres számítógépes futómű állítás
 • motordiagnosztika, hibakód kiolvasás
 • klímaberendezések töltése, fertőtlenítése, javítása
 • fékhatás mérése (személygépkocsik és kistehergépkocsik)
 • fényszórómagasság-állítás
 • alkatrészek, akkumulátorok beszerzése akár 1órán belül!

 

Komplett szervizszolgáltatás a Trixon Autóházban!

Komplett szervizszolgáltatás a Trixon Autóházban!Olyan autószervizt keres, ahol teljes körű szolgáltatásokkal állnak rendelkezésére? Gondolta volna, hogy létezik olyan hely, ahol egyszerre intézheti az autóátírást és a gumiabroncsok centrírozását? Ha ellátogat hozzánk, mi igyekszünk megoldást találni minden problémájára!

Közeledik a műszaki vizsgáztatás ideje? Adja le nálunk a vizsgához szükséges adatokat, és mi minden fontos nyomtatvánnyal kapcsolatos adminisztratív teendőt elintézünk! Kompletten átvizsgáljuk járművét, a futómű beállításától kezdve a gumiabroncs szereléséig mindent ránk bízhat! Motor diagnosztika során megállapítjuk, hogy autója megfelel-e a hatályos környezetvédelmi jogszabályoknak. Műszeres méréssel annak is a végére tudunk járni, hogy gépjárműve milyen összetételű káros anyagot bocsát ki, hiba esetén az Ön kérésére minden elégtelenül működő alkatrészt kicserélünk vagy megjavítunk. Az állapotfelmérő vizsgálat eredményessége után kezdődik el a gépkocsi tényleges műszaki vizsgáztatása. Ennek végeztével elviheti autóját, és tovább róhatja vele az utakat!

Döntsön Ön is a legpraktikusabb megoldás, a komplett szervizszolgáltatás mellett, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 08.00 – 17.00 h

Cím: 3780 Edelény, Szentpéteri út 017/12

 

Bejelentkezés:

Szerviz: +36 (48) 346-041

Kégl Zsolt ügyintéző: +36 (30) 846-79-19

e-mail: trixonautohaz@gmail.com

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 (48) 525-176
Email:
trixonautohaz@gmail.com