Autóbeszerzés egyedi igény szerint

Nem talált kínálatunkban az igényeinek megfelelő autót?

 

Autokauf, VersicherungVállalható határidőre leszállítjuk Önnek az igényelt paraméterekkel rendelkező autót, amennyiben azt hitelezni vagy lízingelni szeretné, vagyis nem rendelkezik a szükséges készpénzzel. Egy előzetes pozitív hitelbírálatot követően kollégáink -akár az Ön kíséretében- elutaznak az Ön által kiszemelt gépkocsiért, azt átvizsgálják, személyesen vagy telefonon tájékoztatják Önt az aktuális állapotáról, és amennyiben megfelelőnek találja gondoskodnak annak telephelyünkre szállításáról.
Amennyiben Ön külföldről szeretne autót vásárolni, annak leszállításában és hivatalos dokumentumainak ügyintézésében is segítséget nyújtunk! Vállaljuk regisztrációs adójának befizetését az autó vizsgáztatását, okmányirodai ügyintézését, esetleges hitelügyintézését, hogy mint akár egy hazai autót kulcsrakészen vehessen át kereskedésünkben.

 

Beszerezzük álmai autóját!

Beszerezzük álmai autóját!Sajnos nagyon sokszor előfordul, hogy csak egy bizonyos összeget tudunk rákölteni egy autó megvásárlására, de nem találunk az igényeinknek megfelelőt. Ilyenkor nem jó megoldás a megalkuvás! Ha a megvásárolni kívánt autó nem elégíti ki teljes mértékben a vágyainkat, akkor nem érdemes megvenni, hiszen rövid időn belül bánni fogjuk, hogy nem keresgéltünk, vagy gyűjtögettünk még egy kicsit. Az ideális megoldás az, ha felveszi a kapcsolatot cégünkkel, és mi beszerezzük Önnek a kinézett autót!

Rövid határidővel vállaljuk, hogy beszerezzük leendő autóját, így ha megtalálta álmai járművét, de túl drága, nem kell lemondania róla! Ha kinéztünk egy autót, akkor sajnos nincs mindig idő még gyűjtögetni, hiszen ami tényleg „jó vétel”, azt gyorsan meg is veszik, ezért érdemes gyorsan cselekedni. Szolgáltatásunk, melynek keretében az Ön igényei szerint szerezzük be autóját, ezt a problémát hivatott áthidalni.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ha bővebb információt szeretne kapni! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! Autóbeszerzés egyedi igényei szerint, rövid határidővel!

 

Miért fontos a végig vezetett szervizkönyv használt autók vásárlása esetén?

Miért fontos a végig vezetett szervizkönyv használt autók vásárlása esetén?A használt autók vásárlásának mindig megvan a maga rizikója, hiszen fennáll a veszélye, hogy rosszul választunk, és olyasmire adunk ki pénzt, ami valójában rosszabb állapotban van, mint elsőre látszik. Természetesen kellő körültekintéssel és felkészültséggel elkerülhetőek az ilyen és ehhez hasonló buktatók.

Az egyik legfontosabb, hogy mindig ragaszkodjunk a szervizkönyv ellenőrzéséhez! A szervizkönyvben találhatóak ugyanis az autóhoz tartozó fontos és nélkülözhetetlen adatok, ellenőrizhetjük az autó vizsgálatainak hitelességét is. Akár azokat a szervizeket is le lehet követni, ahol az autó elvileg járt.

De vigyázat! Sokszor még ez is kevés, ugyanis a rafinált eladóknál ma már az sem ritka, hogy a szervizkönyvet is hamisítják! A szervizkönyvet egyszerűen csak azért akarják hamisítani, hogy elhitessék a vevőkkel, az autó még nem futott annyit, nem volt vele sok gond. Ha bedőlünk, előfordulhat, hogy az autó vételárának többszörösét kell majd költeni a javításra, felújításra.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretné biztos alapokra helyezni az autóbeszerzést!

 

Szolgáltatásunkról érdeklődjön bővebben az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

Baranyay Roland: +36 (30) 349 41 09

Baranyay Barnabás: +36 (30) 240 76 13

Központi telefonszám: +36 (70) 6035255

E-mail: trixon@trixonautohaz.hu

Telephelyünk: 3780 Edelény, Szentpéteri út 017/12

 

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 (48) 525-176
Email:
trixonautohaz@gmail.com