Használt autók

Tekintse meg használt autó kínálatunkat ide kattintva:

hasznaltautoink

 

 

Minőségi, ellenőrzött használt autóink állapotfelmérő lappal rendelkeznek!

 

Minden lehetőséget biztosítunk, hogy meggyőződhessen arról, hogy leendő autója valóban kitűnő állapotban van:

  • tanulmányozhatja az autó beszerzésekor általunk készített állapotfelmérő lapot
  • próbakörön tesztelheti a kiszemelt autót
  • műhelyünkben lehetősége van az autó átvizsgálására egy Ön által választott külső szakember segítségével (műhelyünkben rendelkezésére állnak emelő- és műszaki berendezéseink)
  • előzetes megbeszélés esetén lehetősége van az autó legközelebbi szakszervizben történő átvizsgáltatására is

 

Használtautó értékesítés: Nálunk megtalálja álmai autóját!

Használtautó értékesítés: Nálunk megtalálja álmai autóját!Autót vásárolna, de elsőre bonyolultnak tűnik? Még tapasztalatlan, nem tudja pontosan, hogy mire érdemes figyelni? A legjobb helyen jár!

Higgye el, sokan vannak hasonló helyzetben: elhatározták, hogy szeretnének vásárolni egy használt autót, de félnek az átveréstől. Aki tapasztalatlanul vesz autót, sajnos jogosan fél, egy használt autó megvásárlásának sok buktatója lehet. Kivéve, ha olyan céghez fordul, akik kifejezetten ezzel foglalkoznak!

A Trixon-Autóház egyik fő tevékenysége a használtautó értékesítés. Az általunk árult járművek maximális odafigyeléssel lettek átnézve, hogy minden apró hibájukra fény derüljön, ezért biztos lehet benne, hogy tőlünk nem vesz zsákbamacskát. Egy magánszemély sajnos könnyen el tud tűnni, miután eladta a rejtett hibával rendelkező járművet, azonban cégünk garantáltan szívesen a segítségére lesz a továbbiakban is.

Gyorsan szeretne autót vásárolni megbízható forrásból? Válasszon minket! Használatutó értékesítéssel foglalkozó csapatunk mindenben a rendelkezésére áll, forduljon hozzánk bizalommal!

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 (48) 525-176
Email:
trixonautohaz@gmail.com