Amiben segítünk

A TRIXON Autóház szolgáltatásai:

 

• Gépjármű eladás: kizárólag tüzetesen átvizsgált gépjárműveket bocsájtunk árusításba. Amennyiben a hozzánk beérkezett gépjárműnek műszaki problémája van, amely veszélyeztetheti Ön vagy szerettei testi épségét, mi azokat kompromisszumok nélkül kijavítjuk, illetve az esetleges (pl. bizományos értékesítésű autónál) fennálló hibákról részletes állapotlapunkkal Önt tájékoztatjuk.

• Gépjármű vétel: Cégünk azonnali készpénzes kifizetéssel felvásárolja gépjárművét! Amennyiben Ön nem szeretne a gépjárműve eladásával bajlódni, hosszú hetekig akár hónapokig árulgatni autóját keressen meg minket. Az Ön eladásra szánt gépjárműve műszaki állapot felmérésével, valamint EUROTAX értékelő program segítségével állapítjuk meg gépkocsija értékét. Korrekt, a piaci árakhoz igazodó vételi ajánlatot teszünk Önnek!

• Egyedi igény szerinti autóbeszerzés: Ügyfeleink számára vállalható határidőre leszállítjuk az igényelt paraméterekkel rendelkező gépjárművet amennyiben ő azt hitelezni vagy lízingelni szeretné, vagyis nem rendelkezik a szükséges készpénzzel.

• Bizományos értékesítés: Teljes körű ügyintézésünk során levesszük az ügyintézéssel járó terheket az ön válláról. Idegen érdeklődőket nem kell saját otthonában fogadnia. Tisztán tartjuk, bemutatjuk az érdeklődőknek autóját. Kérésre fedett helyen tároljuk az eladni kívánt gépjárművét. A gépjármű állapotfelmérését és a piaci árak figyelembevételét követően ajánlatot teszünk a gépjármű reális eladási árára, hogy Ön záros határidőn belül pénzéhez jusson.

• Autó-motorkerékpár beszámítás: Cégünk korrekt piaci árakat figyelembe véve beszámítja gépjárművét (akár motorkerékpárját is) nálunk vásárolt autóink egyikébe, ezzel is megkönnyítjük gépjárműve cseréjét. Kortól és állapottól függetlenül beszámítjuk autóját, hitel esetén önerőbe is és átírás összegébe is, ha nem szeretne újabb tartalékokat mozgósítani.

Teljes körű hitelügyintézés és hitelközvetítés: Cégünk független hitelközvetítőként működik, így 5 bankkal is szerződéses kapcsolatban áll: Merkantil Bank, BANIFPlus Bank, Budapest Bank, MKB Euroleasing, Lombard Lízing Zrt. A Cégünktől vásárolt gépjárművekre és a közvetített hitelekre (nem a TRIXON-B KFT-től vásárolt gépjárművekre is!) vállaljuk a hitelügyintézéssel járó adminisztrációs munkák teljeskörű, gyors és rugalmas ügyintézését.

Eredetiségvizsgálat lebonyolítása: A TRIXON-B Kft-nél vásárolt gépjárművek, közvetített hitelek, valamint máshol vásárolt gépjárművek esetén is telepünkön belül vállaljuk a gépjárműve eredetiség vizsgáztatását és annak ügyintézését.

• Átírás ügyintézése: A TRIXON-B Kft-nél vásárolt gépjárművek, valamint a közvetített hitelek esetén vállaljuk az okmányos papírügyeinek teljes körű ügyintézését akár még az adás-vétel napján is.

• Gépjármű biztosítások közvetítése és megkötése: Az összes biztosítótársaság ajánlata nálunk egy helyen megtalálható, azonnali tájékoztatás hívható le, s az ügyfeleink igényeinek leginkább megfelelő biztosítási ajánlatra köthető meg szerződés.

• Mozgáskorlátozott utalvány teljes értékű beszámítása: Utalvánnyal rendelkező ügyfeleinknkek továbbra is lehetőséget nyújtunk vásárlásra, azzal kapcsolatos ügyintézésben segítséget nyújtunk.

• Műszaki vizsgáztatás lebonyolítása: telephelyünkön cégünk által üzemeltetett saját műszaki vizsgaállomáson elvégezzük a lejárt vizsgás gépjármű átvizsgálását és annak műszaki vizsgáztatását környezetvédelmi felülvizsgálattal.

• Szerviztevékenység: szerelőműhelyünkben vállaljuk személy- és kisteherautók teljes körű szervizelését és javítását. Olajcsere, futóműállítás, gumiszerelés, stb..

 

Az egyes szolgáltatásainkkal kapcsolatos részleteket megtalálja honlapunk menüpontjai alatt, illetve érdeklődhet nálunk a következő elérhetőségeinken:

Személyesen: 3780 Edelény, Szentpéteri út 017/12

Telefonon: 48/525-176

E-mailen: trixon@trixonautohaz.hu

 

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 (48) 525-176
Email:
trixonautohaz@gmail.com